Menu Close

Govrlevo will not die

ден

The monograph Govrlevo will not die is dedicated to the small mountain village of Govrlevo which is located near the city of Skopje.

Објавено од: Knigoizdavac
Автор на книгата: Slavica Hristova-Petar Namicev
Датум на објавување: 13/06/2004
ISBN: 9616328190000
Број на издание: 1
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 6'_x_9'_(15.24_x_22.86_cm)
Боја на корицата: Мат

The inhabitants of the willage have always been orthodox Macedonians.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Govrlevo will not die”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *