Menu Close

Case Book of Sherlock Holmes

ден

The Case-Book of Sherlock Holmes is the final set of twelve (out of a total of fifty-six) Sherlock Holmes short stories by Arthur Conan Doyle first published in the Strand Magazine between October 1921 and April 1927

Категории: ,
Објавено од: abvedit
Е-Книга
Автор на книгата: A.C.Doyle
Дел од серијал: Да
Сериски наслов: Sherlock Holmes
Том: 12
ISBN: 9781357894733
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 5.25" x 8" (13.34 x 20.32 cm)
Боја на корицата: Мат

The Case-Book of Sherlock Holmes is the final set of twelve (out of a total of fifty-six) Sherlock Holmes short stories by Arthur Conan Doyle first published in the Strand Magazine between October 1921 and April 1927

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Case Book of Sherlock Holmes”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *