Menu Close

ОПШТА ГРАМАТИКА НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК

ден

Граматика

Објавено од: abvedit
Автор на книгата: Стојка Бојкова
Датум на објавување: 01/06/2008
ISBN: 9789989006227
Број на издание: 1
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 6'_x_9'_(15.24_x_22.86_cm)
Боја на корицата: Сјајна

Општа граматика на македонскиот јазик-учебник за студенти

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “ОПШТА ГРАМАТИКА НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *