Menu Close

Говрлево нема да умре

ден

Монографијата Говрлево нема да умре е посветена на малото планинско село Говрлево кое се наоѓа во близината на градот Скопје.

Објавено од: Knigoizdavac
Е-Книга
Автор на книгата: Славица Христова
Датум на објавување: 13/06/2004
ISBN: 9616328190000
Број на издание: 1
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 8.5'_x_11'_(21.59_x_27.94_cm)
Боја на корицата: Мат

Населението во селото одсекогаш било македонско со православна вероисповест.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Говрлево нема да умре”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *